Orice lucru El il face frumos la vremea lui.

Au trecut mai multe de 2 saptamani de la ultima postare, in acest timp Lucas cu Abel au fost plecati in Romania la bunici. Josua in acest timp, a avut zile cand a fost foarte bine si altele cand din nou a fost asa rau incat trebuia sa ii dau laptele cu siringa si dupa 10 minute vomita tot laptele afara de la cum tusea. Din pacate aceasta stare a devenit normala pentru noi de cand a fost bolnav cu influenza.

Incercam sa luam ce e bun din toata zituatia aceatsa,insa cateodata recunosc ca incep sa disper. De cand Josua s-a nascut, sunt cam legata de casa, majoritatea iesirilor pe care le facem sunt ori la doctor, phisiotherapie sau spital. Cateodata ma gandesc ca as vrea si eu sa am o viata normala, sa putem merge la zoo, la strand sau in concediu fara sa ma gandesc unde e primul spital in caz ca Josua se imbolnaveste  si fara sa ma gandesc cum zburam, sau mergem cu masina pana acolo, deoarece Josua sta cel mai confortabil culcat. Sunt momente cand te lovesti de realitate si in loc sa vezi partile bune, incepi sa vezi iar toate partile rele. Incercam cat de des sa il scoatem din casa si sa il ducem cu noi in diferite locrui, ca sa se obisnuiasca.

Cum am zis si in postarile anterioare, aleg sa gandesc pozitiv, aleg sa cred ca Josua va fi vindecat, aleg sa sper, insa nu ajunge sa iau decizia asta odata, ci in fiecare zi, de fiecare data cand indoiala vine, in fiecare circumstanta, de fiecare data cand ne pierdem speranta.

Citeam in biblie de poporul Israel…Dumnezeu i-a scos din egipt, insa poporul a fost tot timpul nemultumit si a vazut tot timpul partea rea a lucrurilor. De fiecare data cand dadeau de o problema le parea rau ca au plecat din egipt. Nu au vazut lucrurile bune pe care Dumnezeu le-a facut pentru ei. Le-a dat manna, carne si apa dar pentru ei tot nu a fost de ajuns. Cand citesc povestea vad cum si noi de multe ori suntem exact la fel. Dumnezeu si-a tinut promisiunea insa poporul Israel si-a pierdut speranta asteptand.

Tu, care citesti aceasta postare, stiu ca si tu ai probleme…nu ai problemele mele insa altele. I-ati timp sa plangi si sa fi trist, insa nu uita ca ca apoi sa iti indrepti privirea in sus si sa vezi si lucrurile bune. Aminteste-ti de toate minunile pe care le-a facut Dumnezeu si intareste-ti credinta. Concentreaza-te pe cuvantul Lui, caci El niciodata nu te lasa sa lupti singur. Umple-ti inima de cuvantul Lui pentru ca atunci cand petreci timp cu Dumnezeu, El iti da putere sa poti depasi orice obstacol.

In fiecare incercare am vazut si mana lui Dumnezeu peste noi. Haideti sa incercam sa fim multumitori pentru ce avem, indiferent de circumstante. Nu renunta si nu iti pierde speranta. Uneori nu recunoastem binecuvantarea de la inceput si asteptand ca Dumnezeu sa isi implineasca promisiunea ne pierdem speranta si ne simtim descurajati.

Cat de frumos scrie in Eclesiastul 3:

Toate isi au vremea lor, si fiecare lucru de sub ceruri isi are ceasul lui. Nasterea isi are vremea ei, si moartea isi are vremea ei; saditul isi are vremea lui, si smulgerea celor sadite isi are vremea ei.Uciderea isi are vremea ei, si tamaduirea isi are vremea ei; daramarea isi are vremea ei, si zidirea isi are vremea ei; plansul isi are vremea lui, si rasul isi are vremea lui; bocitul isi are vremea lui, si jucatul isi are vremea lui; aruncarea cu pietre isi are vremea ei, si strangerea pietrelor isi are vremea ei; imbratisarea isi are vremea ei, si departarea de imbratisari isi are vremea ei. cautarea isi are vremea ei, si pierderea isi are vremea ei; pastrarea isi are vremea ei, si lepadarea isi are vremea ei; ruptul isi are vremea lui, si cusutul isi are vremea lui; tacerea isi are vremea ei, si vorbirea isi are vremea ei; iubitul isi are vremea lui, si uratul isi are vremea lui; razboiul isi are vremea lui, si pacea isi are vremea ei.

Orice lucru El il face frumos la vremea lui; 

 

Pentru mai mult poze si updateuri urmati-ne pe Instagram @michaelabertalan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s