~ Cand Dumnezeu iti atinge inima ~

img_6895

Încredinţează-ţi soarta în mîna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit. Ps 55:22
1 Celce stă supt ocrotirea Celui Prea Înalt, şi se odihneşte la umbra Celui Atoputernic,
2 zice despre Domnul: ,,El este locul meu de scăpare, şi cetăţuia mea, Dumnezeul meu în care mă încred!“
3 Da, El te scapă de laţul vînătorului, de ciumă şi de pustiirile ei.
4 El te va acoperi cu penele Lui, şi te vei ascunde supt aripile Lui. Căci scut şi pavăză este credincioşia Lui!
5 Nu trebuie să te temi nici de groaza din timpul nopţii, nici de săgeata care sboară ziua,
6 nici de ciuma, care umblă în întunerec, nici de molima, care bîntuie ziua nameaza mare.
7 O mie să cadă alături de tine, şi zece mii la dreapta ta, dar de tine nu se va apropia.
Ps 91: 1-7

vreau sa incep cu o veste buna, capul lui Josua a crescut 1,5 cm, ajungand astfel la o circumferinta de 43 cm. Circumferinta unui copil de 10 luni este intre 45-47 cm, este inca mult prea mic insa noi ne bucuram ca macar a crescut, chiar daca nu cat trebuie.
Din punct de vedere motoric nu a mai evoluat, dar incepe sa vorbeasca tot mai mult si sa zica silabe. Un lucru nou pe care il mai face este ca stie sa prinda jucaria ghindandu-se doar dupa auz. Am obersvat si ca la un ochi, percepe lumina daca stimulul de lumina este foarte puternic. La testul de genetica inca nu au gasit nimic, asteptam in continuare. Josua este un copil foarte cuminte, fericit si multumit ceea ce in viata de zi cu zi este o usurare foarte mare.

img_6934
Zece luni au trecut de cand Josua este in viata noastra, timpul zboara si in cateva zile vom sarbatori primul craciun impreuna. De cand s-a nascut Josua , Dumnezeu ne-a sensibilizat tot mai mult sa auzim vocea Lui si sa simtitm prezenta Lui. Sunt o multime de momente cand Dumnezeu isi face simtita prezenta in viata mea, fie ca e prin alti oameni, prin predici, prin lauda si inchinare sau doar prin citirea bibliei. Raman impresionata de fiecare data cum cuvintele dintr-o cantare sau versetele din Biblie se potrivesc exact la situatia mea si la sentimentele mele.
Ma rog in fiecare zi, ca Dumnezeu sa ne mareasca credinta, sa invatam in fiecare domeniu al vietii noastre sa lasam frica la o parte si sa mergem prin credinta.

Fiecare om are frica sau indoiala cand vine vorba de schimbari…poate un nou loc de munca ,o situatie noua, un camin nou ? In viata suntem de foarte multe ori confrontati cu situatii noi.Am invatat , ca uneori Dumnezeu doreste sa facem lucruri sau sa luam decizii care pe moment poate par fara sens. Intrebarea este …mergem noi acel pas inainte in acele momente,nestiind ce ne asteapta si chiar daca poate toti cei din jur sunt impotriva ? Noi ca familie am decis sa facem acest lucru. Nu stim cum va fi viitorul nostru, insa stim ca Dumnezeu are planuri marete. Cel mai important, este ca atata timp cat suntem in voia Lui totul va fi bine. Este o usurare atat de mare cand decizi sa ii dai Lui toate grijile…El te umple cu un sentiment de pace si eliberare.
Va provoc ca de acest craciun, sa fiti mai sensibili , mai constienti de dragostea Lui, de vocea Lui , de voia Lui pentru viata voastra. Fiti curajosi si mergeti acel pas inainte prin credinta. Doar asa puteti implini planul maret pe care El il are deja pregatit pentru voi.
Aici va las linkul la o piesa prin care Dumnezeu m-a atins in mod special in primele luni dupa nasterea lui Josua.Miracles – Jesus Culture

“Miracles”
(feat. Chris Quilala)

The One who made the blind to see
Is moving here in front of me, moving here in front of me
The One who made the deaf to hear
Is silencing my every fear, silencing my every fear

I believe in You, I believe in You
You’re the God of miracles
I believe in You, I believe in You
You’re the God of miracles

The One who does impossible is
Reaching out to make me whole
Reaching out to make me whole
The One who put death in its place
His life is flowing through my veins
His life is flowing through my veins

img_6907img_6875

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s